MKM Construction

Welkom bij MKM Construction!

MKM Construction staat sinds zijn oprichting voor een gestage groei en biedt vandaag aan onze klanten het volledige gamma van professioneel vakwerk aan in de bouw. U kunt bij ons terecht voor een kleine herstelling tot de volledige renovatie of uitbreiding van uw woning, appartement, loft, etc, alsook voor alle werken in verband met uw bouwdossier. Door onze jarenlange praktijkervaring en studie, zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van woningen en appartementen.

Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in elektriciteit, helemaal van A tot Z. Ook hydraulica heeft geen geheimen voor ons.

Beneden in de afdeling "Onze diensten" vindt u meer gedetailleerde informaties.

Tegels

We plaatsen tegels op verschillende plaatsen en oppervlaktes. We adviseren op maat voor iedere plaats.

Houten vloeren

Voor onze vloeren gebruiken we zelfs exotische houtsoorten zoals: Afromosia, afzelia, kambala, teak, wengé, jatoba, merbau en zebrano.

Isolatie

Van vloerisolatie en spouwmuurisolatie tot isolatie van uw dak.

Hydraulica

We doen installaties en onderhoud van o.a. cv-ketels, sanitair, koud en warmwaterinstallaties, riolering, gasleidingen, zinkwerk, etc.

Electriciteit werken

U kunt bij ons terecht voor volledige elektrische installatie bij nieuwbouwprojecten, renovaties en uitbreidingen van de elektrische installatie, alsook herstellingen en depannage bij storingen en stroomuitval.

Ramen en deuren

Samen met u kiezen we best passende ramen voor uw huis. PCV, Alu of houten ramen? We raden aan, u kiest zelf.

Grond werken

Van grondafbraak en nivelleringswerken tot funderingen.

Metselen

Wij bieden u aan verschilende metselwerken, nieuw alsook authentiek, voegwerken en lijmwerken (bv. verlijmen van kalkzandsteenblokken en elementen).

Metalen constructies

Alle laswerken in inox, staal en aluminium trappen, leuningen, decoratieve tuinschermen, balustrades en kleine constructies in inox - staal - aluminium.

Menu: