Onze bedrijf

Onze motto's:

Zorgeloos bouwen, verbouwen en renoveren: Vakkundig advies, werken die naadloos in elkaar overvloeien en zo nodig één vast aanspreekpunt voor de coördinatie van uw volledig project. MKM Construction streeft naar een vlotte samenwerking met het hele bouwteam. Zo kunnen we u diensten opleveren dat de gebruikers ongetwijfeld voldoening zal schenken.

Correcte prijs: Geen financiële verrassingen. Vanzelfsprekend wel een tot in de puntjes afgewerkt gebouw. MKM Construction biedt u een weloverwogen, realistische en marktconforme offerte aan. We onderwerpen het project dan ook al aan een eerste screening.

Proactieve aanpak: Heeft u een project met technische uitdagingen of een uniek architecturaal ontwerp? MKM Construction denkt met u mee. Onze ervaring krijgt u als klant cadeau. Door te anticiperen en alert te zijn in elke fase zijn we een aanvullende waarde voor het bouwteam. Eventuele bouwblunders of gebreken ontdekken we al in een vroeg stadium. Een goede voorbereiding is minstens even belangrijk als de uitvoering.

Bewezen kwaliteit: Geen mooiere bevestiging dan een tevreden klant. Heel wat opdrachtgevers komen graag bij ons terug met een nieuw project. MKM Construction gaat dan ook tot het uiterste om van elke opdracht een succes te maken.

Menu: